Concert a la Vall de Bianya

El passat 15 de febrer Stukat del Bolet vam tocar a la Vall de Bianya coincidint amb la celebració de la Fira del Farro que mou milers de persones durant aquells dies per la zona. Una fira del Farro que programa conferències i propostes gastronòmiques a l’entorn del farro. Compta amb productes artesans, actuacions, degustacions de farro, jocs pels més petits, demostracions de funcionament del Molí fariner del Colomer i molts altres actes i activitats.


Vam fer dues actuacions quasi seguides acompanyant els balls de l’esbart Marboleny. Dues actuacions (una a la una i una altra a les dues) on es van poder sentir una gran selecció de peces i de balls tradicionals i també una petita mostra del que és el nostre repertori particular.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Si no sou usuaris Blogger i ens voleu deixar un comentari, cap problema! Agafeu l'ópció NOM/URL.

Stukat del Bolet

Stukat del Bolet és un grup musical dins de l’ampli estil de folk fusió (encara que no sempre toquem aquest estil) de 8 joves de les comarques de la Garrotxa, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental que després de les colònies de música tradicional d’Arsèguel van decidir formar un grup on ells mateixos decidissin tocar estils i peces que els agradessin. Col•laboren molt activament amb l’Esbart Marboleny de Les Preses on acompanyen moltes de les seves actuacions per tot Catalunya.

Seguidors